Wat is mining

Crypto currencies worden gecreëerd met behulp van een mining-proces. De leden van het netwerk leveren hun rekenkracht voor het berekenen van wiskundige problemen, en voor deze inspanning worden ze beloond met Crypto currencies. Hoe meer leden aan het delven zijn, hoe groter de concurrentie echter wordt. Computers zijn echt goed in het oplossen van deze wiskundige problemen, en daarom maakt het miningnetwerk de oplossing opzettelijk steeds moeilijker, omdat alle bitcoins anders binnen enkele minuten zouden zijn gedolven. Dit is waarom er al veel zeer gespecialiseerde hardware op de markt is, met als enige doel Crypto-mining.

Mining Uitrusting

Omdat er regelmatig nieuwe modellen verschijnen, moet iedereen regelmatig zijn/haar mining-uitrusting optimaliseren om concurrerend te blijven. Zodra er nieuwe mining-apparatuur op de markt komt, veroudert de oude apparatuur snel en wordt dus onrendabel. Tegelijkertijd verhoogt deze gestage ontwikkeling van de technologie ook weer de algemene moeilijkheidsgraad van het delven. Het resultaat is een constante wedloop om te optimaliseren. Dit verklaart waarom het een must is om te starten met de beste hardware die beschikbaar is, en onmiddellijk te starten om zo lang mogelijk rendabel te delven door geen minuut kostbare mining-tijd verloren te laten gaan.

Miners – ‘Professionele opbrengst maximalisatie’

Afhankelijk van welke cryptomunt je wilt delven heeft Dutch Mining de beste hardware geselecteerd. Door de juiste keuze van hardware zal de opbrengst gemaximaliseerd worden. Alle miners zijn gebaseerd op de ASIC chip waardoor maximale capaciteit en snelheid wordt bereikt op de meest zuinige wijze. Doordat wij alleen de allerbeste professionele mining apparatuur verkopen geldt er op alle miners 180 dagen fabrieksgarantie.